Comunicat vers la detenció de dos regidors de la ciutat

Enfront la situació generada pel possible desviament de recursos públics per part de dos regidors i de la seva detenció, la denuncia del tinent d’alcalde sobre la inacció de l’alcaldessa, degudament assabentada segons ell de tot el que passava, i la seva posterior renuncia, a més de la sospita i rumors que corren per la ciutat vers el repartiment de subvencions en tots els àmbits i el cobrament de comissions, del que tot i no tenir constància, demostren una gran manca de transparència, el desgavell del govern de la ciutat i una forta desconfiança que es reflecteix a l’ambient i les constants conversacions que es poden escoltar per tota la ciutat. Pirates de l’Hospitalet demana una auditoria independent i controlada per la resta dels grups municipals, dels comptes de l’Ajuntament de l’Hospitalet i el seguiment de totes les subvencions repartides durant les dues últimes legislatures, apart de l’actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *