Pirates de L’Hospitalet davant les properes eleccions municipals

Amb l’horitzó de les eleccions municipals de maig de 2019, l’assemblea de Pirates de Catalunya ha sotmès a votació entre els seus afiliats i afiliades diferents escenaris per establir el rumb de Pirates a L’Hospitalet.
Entre les opcions plantejades hi havia treballar dins de l’evolució de l’actual confluència de Canviem LH, amb la CUP LH, Poble Actiu i Primàries per L’H o la participació indirecta en els pròxims comicis a través d’altres forces polítiques. En la votació, que s’ha ratificat a nivell d’Assemblea General de Pirates de Catalunya, cap de les opcions presentades ha obtingut la majoria de 2/3 necessària. 
Un cop analitzat el resultat de la consulta, Pirates de l’Hospitalet seguirà com a moviment polític al marge dels partits amb representació, donant llibertat i suport tècnic i logístic als seus afiliats que vulguin lliurament participar com independents a altres espais, que no atemptin contra l’ideari pirata.
Aquests resultats s’han traslladat a Canviem LH, i a totes les formacions amb les quals hi ha hagut converses durant els darrers mesos.
.
La Coordinadora de Pirates de l’Hospitalet

One thought on “Pirates de L’Hospitalet davant les properes eleccions municipals”

  1. Us convidem, @pirates_lh, a afegir-vos al projecte de PrimàriesLH per tal que defenseu el vostre ideari en el procés d’elaboració del programa electoral de PrimàriesLH de cara a les municipals2019.

    “Entre les opcions plantejades hi havia treballar dins de l’evolució de l’actual confluència de Canviem LH, amb la CUP LH, Poble Actiu i @PrimariesLH”.

    Sereu benvinguts a @PrimariesLH! A la vostra disposició per explicar, debatre o aprofundir en el que calgui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *