Una advertència per a tots els Pirates

Transcrivim el missatge de comiat de la Birgitta, que ha sigut i encara és un exemple per alguns de nosaltres, o el que més s’assembla d’exemple per a un pirata.
Nosaltres, els pirates de l’H,
ho hem entès, apart de com crítica, també com una advertència per no caure al parany del poder o creure’ns posseïdors de la veritat.
Sabem que és difícil abstreure’s del verí que representa el poder, però que ningú ho dubti, els pirates de l’H només tenim una obsessió, seguir al mil·límetre aquesta frase de la mateixa Birgita:

“No volem ser el poder, volem distribuir-lo. No volem líders forts, volem ser forts junts.”

“Estimats amics i seguidors. He decidit abandonar el treball polític i la afiliació a qualsevol partit polític. Els partits polítics aviat es converteixen en culte i, massa sovint, l’atracció per convertir-se en la corrent predominant és massa important pels mateixos companys.
Durant aquests anys he aprés molt sobre com funciona el sistema i com es podria millorar o canviar. Vull utilitzar el meu temps i la meva energia per crear consciència sobre com les persones poden assolir un impacte real a través de la co-creació, i vull compartit tot això que he aprés.

La recerca del poder és una droga perillosa. He vist masses persones destruïdes per la fama i el poder.

No vull acabar així.

Visca la (r) evolució!”

Birgitta Jónsdóttir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *